Köpvillkor

Köpvillkor

Allmänt

För att genomföra ett köp hos Forss Destilleri krävs det att du är över 18 år. Genom beställning på forssdestilleri.se godkänner du de vid tiden publicerade villkor som anges nedan och intygar att de uppgifter du lämnar om dig själv är korrekta. Med benämningarna vi, våra, vårt och oss nedan avses Forss Destilleri.

Företagsinformation:
Forss Destilleri
Ulvövägen 7
893 40 Köpmanholmen
Org.nr: 559219-1083

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I Kassan kan man se det totala priset inklusive moms, eventuella avgifter samt avdragna rabatter.

Att beställa och betala via forssdelstilleri.se är säkert och enkelt. Du kan betala via Banköverföring, Bankgiro eller Swish.

Varje genomförd och godkänd beställning genererar per automatik en orderbekräftelse. Den vanligaste anledningen till att en orderbekräftelse uteblir är att man i samband med beställningen har råkat uppge en felaktig mailadress eller att orderbekräftelsen per automatik sorterats in under Skräppost.

Vid köpet förbehåller vi oss rätten att göra en kreditupplysning,  insamling och
behandling av dina personuppgifter samt kreditupplysning vilket är nödvändig för att vi ska kunna behandla ditt önskemål om kreditköp.

Efter validerad betalning skickar vi era produkter.

Frakt och leveranser

Vi tar en avgift för frakt. Ombud på mindre orter har ibland begränsad utkörning som kan påverka leveranstiden.

OBS! Kom ihåg att hämta ut ditt paket i tid. Om paketet kommer tillbaka till oss som outlöst paket så förbehåller vi oss rätten att fakturera dig en avgift om 250 kr för att täcka avgifter och administrativa omkostnader.

Ångerrätt

Om du ångrar ditt köp eller någon produkt från din beställning måste du låta oss veta detta inom 14 dagar efter att du mottagit de aktuella produkterna, detta i enlighet med Distansavtalslagen. 

Du som kund ansvarar för risken vid returfrakt, vilket bland annat innefattar risken för att produkten skadas eller kommer bort under frakten tillbaka till oss. Paketera väl.

Garanti och reklamationsrätt

Om du vill reklamera en produkt måste du kontakta oss. Eventuellt fel på en vara skall anmälas snarast eller så snart felet borde ha upptäckts, detta inom skälig tid.

Garanti och reklamationsrätt gäller endast mot uppvisande av kvitto. Vid godkänd reklamation står vi för eventuella kostnader så som exempelvis fraktavgifter och återbetalning med samma betalsätt som användes vid köp.

Enligt konsumentköplagen är det inte möjligt att reklamera en vara vid missnöje då vi ej har någon nöjdhetsgaranti.

Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens (ARN) rekommendationer.

Personuppgiftspolicy

Läs vår integritetspolicy här.

Genom att genomföra köp via forssdestilleri.se godkänner du dessa köpvillkor.
Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och ändringar på sidan.